A Föld a Barátom! alkotáspályázat 2023

Az egri székhelyű Kárpátok Alapítvány a LEGO Csoport támogatásával kreatív, alkotói pályázatot hirdet az északkelet-magyarországi térségben működő (Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék) általános iskolai osztályok és civil szervezetek részére.

Téma: környezet- és természetvédelem, fenntartható fejlődés

Olyan általános iskolák és civil szervezetek pályázatait várjuk, ahol hátrányos helyzetű, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek tanulnak! Pályázni csoportonként, osztályonként lehet.

Kategóriák:

• Általános iskolások I. (1.-2. osztály)
  • Általános iskolások II. (3.-4. osztály)
  • Általános iskolások III. (5.-8. osztály)

Alkalmazható technika: háztartásokban megtalálható anyagok (pl.: szalvéta, újságok, kartondobozok, textil-, üveghulladék stb.) újrahasznosításával, ill. természetben fellehető alapanyagok (pl.: homok, kövek, gallyak, levelek, termések, stb.) felhasználásával. Hagyományos eszközök is alkalmazhatóak (festék, tempera, zsírkréta, színes papír, stb.), a fő cél a téma minél innovatívabb formákban történő bemutatása.

Részvételért járó adomány: 1 db nagy méretű LEGO vagy DUPLO szett/csoport, illetve egyéni LEGO vagy DUPLO játékok minden résztvevő gyerek számára

Az adomány átvétele GLS csomaggal történik, melynek a díját (4.500 Ft) a címzett fizeti a futárnál. A GLS szabályzatának megfelelően azokat a csomagokat, amelyek túllépik a megengedett maximális méretet, két részre bontjuk, így a csomagdíj duplán fizetendő. A csomag átvételére lehetőség van előre meghatározott időpontban, előzetes egyeztetés után Egerben.

Határidő: 2023.05.12. 17: 00 (vagy a készlet erejéig)

A pályázaton való részvételhez regisztráció szükséges, amely során egy elektronikus űrlapot kell kitölteni, és a pályamunkákat feltölteni. Kérjük, a regisztráció előtt figyelmesen olvassák el a pályázati kiírást!

ITT REGISZTRÁLOK

További információ kérhető: