EFOP

”Conference on the Situation of Rural ( Small) Communities and NGOs”

On October 25, 2018, our ”Conference on  the Situation of Rural ( Small) Communities and NGOs” was successfully held at Archbishop’s Palace in Eger. The aim of the event was to have a professional discussion among of active small communities, and NGOs operating in the region of North-Hungary, which started with a welcome speech by Eszter Égető, colleague of New Generation Centre (Új Nemzedék Központ). Then, Melinda Vartik introduced our project called "Strengthening and Activation of Small Communities in the Settlements of Northern Hungary".

Címkék:

Sikeresen lezajlott a „Vidéki (kis)közösségek, civil szervezetek helyzetéről” szóló konferenciánk

2018. október 25-én sikeresen lezajlott a „Vidéki (kis)közösségek, civil szervezetek helyzetéről” szóló konferenciánk az egri Érseki Palotában. A rendezvény célja az Észak-magyarországi régióban aktív (kis)közösségek és civil szervezetek szakmai eszmecseréje volt, amely Égető Eszter az Új Nemzedék Központ kollégájának köszöntőjével indult, majd Vartik Melinda mutatta be az  „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása ”c. projektünket.

Címkék:

We jointly work with 16 CSOs from Northern-Hungary to strengthen their communities

The kick-off meetings of the second implementation year of our project entitled "Strengthening and activating small communities of Northeast Hungary" (EFOP-1.3.5-16-2016-00915) were successfully organized on 24 May and 14 June, 2018 in Heves and Nógrád counties. The first year of the project was successfully closed in April 2018 and now we have started the new implementation year with cooperation with another 16 CSOs to strengthen the cohesion of their small rural communities.

Pages

Subscribe to RSS - EFOP