EFOP

We jointly work with 16 CSOs from Northern-Hungary to strengthen their communities

The kick-off meetings of the second implementation year of our project entitled "Strengthening and activating small communities of Northeast Hungary" (EFOP-1.3.5-16-2016-00915) were successfully organized on 24 May and 14 June, 2018 in Heves and Nógrád counties. The first year of the project was successfully closed in April 2018 and now we have started the new implementation year with cooperation with another 16 CSOs to strengthen the cohesion of their small rural communities.

Címkék:

Újabb 16 észak-magyarországi civil szervezettel dolgozunk együtt közösségeik megerősítése érdekében

Sikeresen lezajlottak 2018. május 24-én és június 14-én Heves és Nógrád megyében a három éves az „Észak-magyarországi települések kisközösségeinek megerősítése, aktivizálása” EFOP-1.3.5-16-2016-00915 című projektünk indító találkozói. A projekt első évét áprilisban zártuk, és most újra egy évig dolgozunk együtt a vidéki kisközösségek megerősítése érdekében helyi civil szervezetekkel.

Címkék:

Meghívó "Önkéntességre hangolva" c. balassagyarmati rendezvényünkre

A Kárpátok Alapítvány által szervezett est keretében Nógrád megyei civil szervezetek mutatják be önkéntességet népszerűsítő eseményeiket, projektjeiket.

Szeretettel várunk mindenkit, akit érdekel az önkéntesség, a civilek munkája, vagy kíváncsi arra, hogyan lehet emberek csoportját közösséggé kovácsolni, egy adott közösséget megszervezni, építeni, erősíteni.

Pages

Subscribe to RSS - EFOP