konferencia

Inter-regionális találkozó Kassán – 2018. október 2-3.

Negyven civil szervezet képviseletében közel hatvan résztvevő érkezett Szlovákiából, Lengyelországból, Ukrajnából és Magyarországról az október 2-3-i kassai találkozóra, hogy megismerjék egymást és közösen feltérképezzék a jövőbeli együttműködés lehetőségeit. A találkozó jelentős mérföldkő volt a Kárpátok térségnek civil platformja programban. Miután az egyes országokban korábban lezajlottak a civil szervezeteket mozgósító workshopok, az inter-regionális találkozó fontos lépés volt a nemzetközi együttműködés felé.

Címkék:

Konferencia a vidéki (kis)közösségek, civil szervezetek helyzetéről

Ezúton tisztelettel meghívjuk konferenciánkra, amely során projektünk bemutatása mellett szakmai eszmecserét szeretnénk folytatni a vidéki kisközösségek, civil és egyéb közösségi szervezetek jelenéről, s jövőbeni perspektíváiról.

Időpont: 2018. október 25. (csütörtök) Helyszín: Eger, Érseki Palota, díszterem (3300 Eger, Széchenyi I. u. 3.)

Részletes programervet a csatolt meghívóban találnak!

Címkék:
File attachments:

MEGHÍVÓ –INTERREGIONÁLIS KONFERENCIA, KASSA, 2018. október 2-3.

A Kárpátok térségének civil platformja programunk keretében - folytatva a júniusi programindító workshopokon megkezdett munkát - Inter-regionális találkozót szervezünk Kassán 2018. október 2-3-án. A Szlovákiából, Ukrajnából, Lengyelországból és Magyarországról érkező civil szervezetek képviselői megismerkedhetnek egymással, megvitathatják az eddigi eredményeket, feltérképezhetik a nemzetközi együttműködés lehetőséget és közösen kialakíthatják az együttműködés jövőbeni kereteit.

Tervezett program (csatolva)

Pages