FELHÍVÁS Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Pályázat a 2016/2017-es tanévre

Alapítványunk Frederick C. Robey támogatásának és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően ismét meghirdeti ösztöndíj pályázatát a 2016/2017-es tanévre vonatkozóan.

Az ösztöndíj keretében azt az 1-3 fő, hátrányos helyzetű fiatalt kívánjuk támogatni, akik a 2016/2017-es tanévben a Kárpátok régió magyarországi területén (Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék) élnek és azon tanulók, akik a 2015/2016-os tanévben a régió bármely középiskolájában érettségi bizonyítványt szereztek, és a februári felvételi időszakban a régió bármelyik felsőoktatási intézményébe nappali tagozatra felvételiztek; valamint bármely, a régióban található felsőoktatási intézményének nappali tagozatos hallgatói, és akik elkötelezettek a térség problémáinak megoldása, és hosszú távú fenntartható fejlődésének biztosítása iránt; valamint felsőoktatási tanulmányaik elvégzése után a régióban kívánják szakmai tevékenységüket ellátni.

A pályázatok beadási határideje 2016. szeptember 4. éjfél. A jelentkezéseket a megadott határidőig folyamatosan várjuk.

A pályázati anyagot egy példányban, elektronikus formában (a szükséges igazolásokat szkennelve) kérjük eljuttatni Szabó Gabriella részére a gabriella.szabo@cfoundation.org e-mail címre!

A felhívás részleteiért kattintson az alábbi letölthető dokumentumokra: