1 2 3 4

Elérhető a TGE éves jelentése

A TGE hálózat számára fontos az átláthatóság, ezért minden évben közzéteszi az előző évről szóló jelentését, mely tartalmazza a hálózattal kapcsolatos fő adatokat és tényeket.

A 2016-os évről szóló jelentés tartalmazza azt is, hogy mennyi adomány közvetítésében volt szerepe a hálózatnak, honnan és hova érkeztek az adományok. Továbbá a jelentésben olvashatnak az új partnerekről és a TGE által támogatott projektekről.

 

Az éves jelentés mellett megjelent a TGE hírlevele is, mely új és korábbi kedvezményezetteket mutat be, mint például a Fondation pour la Sauvegarde et le Développement du Domaine de Chantilly, a WeForest, vagy a Fracarita Bulgaria.

Valamint a hírlevélben megtaláljuk 3 európai, filantróp esemény meghívóját is. A NESI Fórum, Gyakorlati emberbarátság Európában című konferencia áprilisban kerül megrendezésre, illetve a „Jótékonykodás tavasza” Brüsszelben, május 12-én várja az érdeklődőket.

 

Amennyiben érdekli a TGE hálózat tevékenysége, illetve az európai filantróp események, szervezetek, iratkozzon fel a TGE hírlevelére az alábbi linken: http://www.transnationalgiving.eu/en/newsletter/

 

Tartalom: 
Címkék: