Filantrópia fellendítése Európában

A King Baudouin Alapítvány több nemzetközi szervezettel és közösséggel – köztük a Transnational Giving Europe (TGE) hálózattal- közösen szakmai konferenciát szerveznek a „Filantrópia fellendítése Európában” címmel, mely esemény a „Filantrópia ösztönzése” programsorozat záró rendezvénye, ami 2017. május 12-én, Brüsszelben kerül megrendezésre.

Az Európai Filantróp Nap eseményének célja, hogy társadalmunkban a filantrópia előtérbe kerüljön, és hogy bemutassák, hogyan működik Európában. Az esemény platformot biztosít az innovatív ötletek, új gyakorlatok megosztására, az európai filantrópia lehetőségeinek és veszélyeinek megvitatására, illetve inspirálni kívánja az európai filantrópokat, és filantróp szereplőket.

Kerekasztal-beszélgetések és vitaindító beszédek hangzanak majd el a díszvendégektől, Ronald Brudertől és a Béke Nobel-díjas Ms Shirin Ebadi-től, majd a nap végén Herman Van Rompuy, az Európai Tanács nyugalmazott elnöke mond összegző beszédet.

Az esemény ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a King Baudouin Foundation honlapján lehet, illetve ugyanitt érhető el a program előzetes terve.

Címkék: