Önkéntes Fordítót keresünk!

A Kárpátok Alapítvány-Magyarország egy független, non-profit, civil szervezet, melynek küldetése a Kárpátok régióban élő emberek életminőségének javítása, a régió társadalmi, etnikai, kulturális és környezeti értékeinek megőrzése és fenntartható fejlődésének elősegítése

A Kárpátok Alapítvány pályázati úton történő adományozással, és hátrányos helyzetű vidéki térségek és közösségek támogatását előirányzó fejlesztési célú programok, projektek lebonyolításával, valamint ösztöndíjak utalványozásával foglalkozik.

Munkánkból adódóan számos külföldi partnerünk, támogatottunk, és támogatónk van, akikkel elsősorban angolul tartjuk a kapcsolatot,  és ezen kapcsolattartások céljából, valamint alapítványunk tevékenységének eredményes kifelé irányuló kommunikációja céljából keresünk angol nyelven magabiztosan írni és beszélni tudó önkéntes kollégát.

Feladatok:

• rövidebb cikkek, plakátok, brosúrák, kiadványok, szabályzatok és szerződések stb. fordítása angolról magyarra és magyarról angolra

Várjuk a jelentkezésedet, ha:

• precíz vagy
  • elkötelezett és lelkes vagy az alapítvány munkája iránt
  • magabiztosan és pontosan írsz és beszélsz angol nyelven

Előnyt jelent ha:

• van releváns szakmai tapasztalatod
  • érdeklődsz az alapítvány munkássága iránt

Amit mi ajánlunk:

• távmunkában is végezhető feladatok (akár 1-1 feladat vállalása csak)
  • tapasztalatszerzés egy civil szervezetnél
  • fejlődési lehetőség
  • rendszeres használata az angol nyelvnek
  • rugalmasság
  • jó ügy, és munkakörnyezet

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, várjuk jelentkezésedet a következő e-mail címre: orsolya.meszaros@cfoundation.org
A jelentkezéshez kérjük, küldd el önéletrajzodat, valamint egy rövid bemutatkozó levelet is, hogy miért is érdekelne a feladat.

Címkék: