Civilek a végeken – az ukrán háború okozta krízisre adott válaszok - konferencia

A Kárpátok Alapítvány és partnerei tisztelettel meghívnak minden érdeklődőt a „Civilek a végeken – az ukrán háború okozta krízisre adott válaszok” c. szakmai konferenciájukra, melyet 2023. május 17-én tartanak Egerben, a Hotel Koronában.

A rendezvény során olyan vidéki civil jó gyakorlatokat mutatunk be, amelyek sikeresen avatkoznak be a krízishelyzet megoldásába, és példa értékű módszerekkel, megoldásokkal, összefogással segítik mind az Ukrajnából a háború elől elmenekült személyeket, családokat, mind pedig azokat az elsősorban civil szereplőket, akik most is Ukrajnában küzdenek.

Feltétlenül számítunk a témában érintett kormányzati, önkormányzati, és civil szereplők – valamint nemzetközi szervezetek képviselőinek aktív részvételére. A rendezvény során alkalom nyílik majd a problémák, nehézségek, és megoldási lehetőségek megosztására, megvitatására és együttműködések kialakítására is.

A részletes programot a cikk alatt találja csatolva, a rendezvény magyar nyelven zajlik, de igény szerint angol-magyar tolmácsolást biztosítunk. 

Kérjük, részvételi szándékukat itt jelezzék, legkésőbb 2023. május 9- ig:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpBbOHV1N8w1OEKh_Sop-u5sjFImOqCaX2ULZo0Ji0foSWjw/viewform?fbclid=IwAR0VwAfohlG4ENdpVR3Ccukm88p9jkh_Qf9sQOLo_MLsj4fMndKJhb4AyUU

A rendezvény a Kárpátok Gyorssegély Alap Ukrajnáért adományozói, és a Somnakuno Drom Roma Női Civil Egyesület támogatásával valósulhat meg.