Felhívás - Támogatókat keresünk

A Kárpátok Alapítvány 2007-ben indította el Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programját, mely jelenleg is működik. A program költségeinek fedezésére adományozókat, támogatókat keresünk!

Kérjük, támogassa a hátrányos helyzetű fiatalokat felsőfokú tanulmányaik sikeres elvégzésében Alapítványunk Ösztöndíj Programján keresztül!

A programról:
A Kárpátok Alapítvány egyik célkitűzése, hogy a Kelet-Magyarország területén (Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék) élő, hátrányos helyzetű diákok felsőfokú tanulmányaikat sikeresen befejezzék, ezáltal szaktudással, diplomával rendelkező, helyben maradó, a környezetük jobbításáért küzdő európai szintű értelmiségiek tevékenykedjenek a régióban.

A programban részt vevő hallgatók számára havi folyósítású ösztöndíjat biztosítunk!
Az ösztöndíjas fiatalok heti 10 órában „A régióért a régióban” címmel önkéntes tevékenységet valósítanak meg.

Legyen az Ön cége is a jövő részvényese: fektessen be a tudásba!
Az adományok összegének 20%-a cégek esetében az adóból leírható!

Részletek:
Szabó Gabriella, önkéntes koordinátor
Kárpátok Alapítvány-Magyarország
3300 Eger (Felnémet), Felvégi út 53.
www.karpatokalapitvany.hu
E-mail: gabriella.szabo@cfoundation.org
Tel.: 36-516-750

Amennyiben ilyen jellegű felajánlással kapcsolatban kíván egyeztetni, kérjük, lépjen kapcsolatba Bata Boglárka, ügyvezető igazgatóval a boglarka.bata@cfoundation.org e-mail címen, vagy a +36-36-516-750-es telefonszámon.

Számla tulajdonos: Kárpátok Alapítvány-Magyarország
Adószám: 18584642-1-10
Számlaszámunk: 11600006-00000000-78910845
Számlavezető Bank: Erste Bank (3300, Eger, Dobó tér 1.)

Címkék: