Ingyenes, személyes jogi, pénzügyi és pcm tanácsadás decemberben

A "Heves megyei civil szervezetek elektronikus kompetenciáinak fejlesztése és PCM képzés" projekt szolgáltatásaként ingyenes, személyes pénzügyi, jogi és pcm tanácsadásra van lehetőség.

Pénzügyi és PCM tanácsadás a II. Műhelymunka előtt:

Időpont: 2010. december 16. (csütörtök) 13.30-15.00
Helyszín: 3300 Eger, Szarvas tér 1. (Hm-i Pedagógiai Intézet)

Jogi tanácsadás:

Időpont: 2010. december 15. (szerda) 14.30-16.00
Helyszín: 3300 Eger, Mekcsey u. 1. (Kárpátok Alapítvány - Magyarország)

Igénybe vételének feltétele: előzetes bejelentkezés. A bejelentkezés módja: e-mail küldése - a szervezet és a tanácsadást igénybevevő nevének és telefonszámának megküldésével - a tanácsadó részére. A tanácsadó megadja e-mailben a még szabad időpontot . A jelentkezés elfogadása és az időpont megadása az email megküldése alapján időbeli sorrendben történik.

Ha már konkrét kérdése van, kérem azt előzetesen a tanácsadó e-mail címére szíveskedjen elküldeni vagy a szervezetfejlesztes.eck.hu fórum felületén feltenni .

Pénzügyi tanácsadó –Szabó Orsolya
e-mail címe: penzugyitanacsado@eck.hu

Projekt menedzsment tanácsadó – Csernyiné Tóth Éva
e-mail címe: pcmtanacsado@eck.hu

Jogi tanácsadó – Dr. Tóth Rudolf
e-mail címe: jogitanacsado@eck.hu

Ezen tanácsadói szolgáltatást bármely érdeklődő Heves megyei civil szervezet igénybe vehet, amennyiben előzetesen bejelentkezik.
Éljenek az ingyenes lehetőséggel!

A program a Nemzeti Civil Alapprogram, a Kárpátok Nemzetközi Alapítvány és a C.S.Mott Alapítvány támogatásával valósul meg.

Tartalom