Köszönjük, Ádám!

2007 óta futó Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunk keretében minden évben 1-3 fő hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatót támogatunk anyagi és szakmai jellegű támogatással, ösztöndíjjal; ez idáig mindösszesen 36 fő hallgatót támogattunk.

A 2017/18-as tanévben Rostás Ádám volt ösztöndíjasunk, aki mivel ez egri Eszterházy Károly Egyetem hallgatója, alapítványunknál töltötte egy éves önkéntes szolgálatát, munkáját.

Ádám - saját elmondása alapján - nagyon örül, hogy közvetlen munkatapasztalatot szerezhetett, új embereket ismerhetett meg a nálunk töltött idő alatt, mellyel hasznos kapcsolatokra tett szert és megismerhette az alapítványok, egyesületek, azaz a civil szféra világát.

Ádám több programunk lebonyolításában is aktívan részt vett, igyekeztünk őt szervesen bevonni munkánkba, működésünkbe, és a legkülönfélébb adminisztratív feladatok mellett rendezvények szervezésében, lebonyolításában, adományok kiosztásában is közreműködött.

Ezúton is hálásan köszönjük egész éves munkádat, a nekünk nyújtott segítséget, Ádám! És hogy mindig számíthattunk rád! Sok sikert kívánunk jövőbeni tanulmányaidhoz, és erőfeszítéseidhez.

Tartalom