Ösztöndíj

Kárpátok – Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Pályázati Felhívás

A Kárpátok Alapítvány a Normbenz Magyarország Kft. támogatásával és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően ösztöndíj pályázatot hirdet a 2019/2020-es tanévre.

Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Program 2018/19-es tanév

2018-ben újra meghirdetésre került a Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunk, amelynek keretén belül idén is olyan hátrányos helyzetű felsőoktatási intézményben tanuló diákokat kerestünk, akik a régióban élnek.

Köszönjük, Ádám!

2007 óta futó Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunk keretében minden évben 1-3 fő hátrányos helyzetű felsőoktatási hallgatót támogatunk anyagi és szakmai jellegű támogatással, ösztöndíjjal; ez idáig mindösszesen 36 fő hallgatót támogattunk.

A 2017/18-as tanévben Rostás Ádám volt ösztöndíjasunk, aki mivel ez egri Eszterházy Károly Egyetem hallgatója, alapítványunknál töltötte egy éves önkéntes szolgálatát, munkáját.

Támogatókat keresünk Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunkra

A Kárpátok Alapítvány 2007-ben indította el Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programját, mely jelenleg is működik.

A program költségeinek fedezésére adományozókat, támogatókat keresünk! Kérjük, támogassa a hátrányos helyzetű fiatalokat felsőfokú tanulmányaik sikeres elvégzésében Alapítványunk Ösztöndíj Programján keresztül!

Címkék

Meghirdetjük a Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programot a 2018/2019-es tanévre

A Kárpátok Alapítvány-Magyarország Frederick C. Robey támogatásának és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően ösztöndíj pályázatot hirdet a 2018/2019-es tanévre.

File attachments

Meghosszabbított határidővel várjuk az Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programra a pályázatokat

A nagy érdeklődésre való tekintettel és az oktatási intézmények visszajelzései alapján a Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programra való jelentkezés határidejét meghosszabbítottuk egy héttel, 2017. szeptember 11-én 9 óráig várjuk a régió felsőoktatási intézményeiben hallgató fiatalok pályázatait.

A Programról bővebben itt olvashatnak: karpatokalapitvany.hu/karpatokeselyegyenlosegiosztondijprogram

Felhívás - Támogatókat keresünk

Lezárult a 2016/17-es ösztöndíj programunk

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj Programunkat 2007 óta  minden évben meg tudtuk hirdetni, és azóta 35 hallgatót támogattunk ösztöndíjjal. A 2016/17-es tanévre lezárult a programunk, a jelentkezés viszont folytatódik a következő tanévre.

File attachments

Meghirdetjük a Kárpátok Esélyegyenlőségi Programot a 2017/2018-as tanévre

A Kárpátok Alapítvány-Magyarország Frederick C. Robey támogatásának és az adó 1%-os felajánlásoknak köszönhetően ösztöndíj pályázatot hirdet a 2017/2018-es tanévre.