25 millió forint hátrányos helyzetű gyerekeknek

A Kárpátok Alapítvány megalakulása óta elkötelezett támogatója a mélyszegénységben élő közösségek, családok, gyermekek életminőségének javítását célzó programoknak, és kiemelt figyelmet fordít azon civil szervezetek támogatására, akikkel hosszú évek óta partneri viszonyban dolgozik együtt ezen célok mentén. A szegénységben élő gyerekek megfelelő koragyerekkori fejlődésének támogatása alapítványunk kiemelt stratégiai célkitűzése.

A Korai képességgondozást támogató programunk idén új nevet kapott: A Korai Évek Fontosak. A 2018 óta futó program keretében a Kárpátok Alapítvány-Magyarország kuratóriuma 2020 decemberében újabb pályázati felhívásra hívott meg 11 az északkelet-magyarországi térségben aktív civil szervezetet, amelyek közül hetet a kuratórium 2021. január 15-ei döntése értelmében közel 25 millió forintos vissza nem térítendő támogatásban részesít. További 4 pályázó szervezetet pedig a pályázata átdolgozására, és újbóli benyújtására kért fel.

Gratulálunk a nyertes szervezeteknek, a másik négy pályázat eredményéről, és a támogatott projektekről hamarosan hírt adunk honlapunkon!

A támogatási eredmény lista alább tekinthető meg!

További információ a programról ITT olvasható!

Attachment Size
Támogatási lista_2021_01_15 224.79 KB